URGENT

Esquerra Unitària presenta la seva llista divendres a la tarda

Compartiu aquesta història

Palafolls encara dues jornades polítiques aquest cap de setmana. Demà divendres i diumenge, el Casal d’Avis de Palafolls torna a ser l’epicentre d’alguns dels actes polítics que s’organitzen a la vila amb motiu de les eleccions del 28 de maig.

Tot just demà divendres, a partir de les 18:30 hores, Esquerra Unitària ha preparat l’acte per anunciar la llista del partit. Malgrat que ja sabem que Juan Andrés Osorio serà l’alcaldable del partit i que Tamara Vergel i Eloi Alargé seran els seus números 2 i 3, respectivament, a l’acte s’anunciaran la resta de les cares que conformen l’equip d’Esquerra Unitària.

La resta de la llista la conformen Clara Hidalga, Ester Saiz i Inmaculada Ortega, entre altres. El grup comptarà amb dos suplents que són Ariadna Redondo i Fernando Cantero.

El grup també ha informat que disposaran un pica-pica al final de l’acte per a tothom qui s’apropi. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics