URGENT

Última oportunitat per adquirir els tiquets del dinar popular de germanor de l’Esplai El Pas de Palafolls

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana, coincidint amb la celebració del Concurs Mosca, l’Esplai el Pas de Palafolls muntarà una parada a l’exterior del Palauet, mentre es realitzen els concerts, per poder vendre els darrers tiquets del dinar popular que se celebrarà el pròxim 6 de maig. 

Un dels monitors de l’esplai, en Pau Jambou, ha recalcat que serà l’última oportunitat per adquirir tiquets, perquè l’Esplai vol garantir la previsió del dinar amb anterioritat, que ha estat programat just després d’una activitat de zumba.

Tot plegat, amb motiu del trentè aniversari de l’entitat, en què l’Esplai el Pas ha organitzat una diada plena d’activitats per celebrar l’efemèride. Entre les activitats previstes, es durà a terme el dinar popular de germanor amb l’objectiu que totes les persones que estan o han estat vinculades a l’esplai, es puguin retrobar. 

En aquest sentit, l’Esplai oferirà dos tipus de paella: una mixta i una altra vegetariana, per a les persones que no mengin carn. Això sí, seguint els idearis de l’esplai, cadascú haurà de portar els plats, gots i coberts de casa seva. 

Amb tot, la jornada del 6 de maig estarà repleta d’activitats. Per una banda, hi haurà diversos tallers repartits pel municipi. També han organitzat les “Olimpíades esplaieres” en què els antics monitors es retrobaran amb els actuals per recordar els jocs tradicionals de l’esplai. La festa s’acabarà al vespre, en què s’han programat dos concerts i un DJ que acabarà d’amenitzar l’aniversari de l’esplai.

FOTO: @esplaielpas

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics