URGENT

La Policia Nacional visitarà Palafolls en una nova jornada d’expedició de DNI

Compartiu aquesta història

El dia 9 de maig, entre les 09:30 hores i les 13:00 hores, una unitat mòbil del Cos Nacional de Policia atendrà al públic per recollir les seves dades. Dos dies més tard, l’11 de maig, els ciutadans hauran de tornar a comparèixer per a la finalització del procés i l’entrega definitiva del document. 

El Cos Nacional de Policia ha especificat que atendran a unes 65 persones aproximadament i que la taxa per expedir el document tindrà un import de 12 euros que s’haurà d’entregar en efectiu i exacte, ja que no donaran canvi. 

En concret oferiran tres serveis:

  • Expedició del DNI per primer cop: s’ha de portar la partida de naixement i el certificat del padró.
  • Renovació per canvi de domicili: pel qual serà necessari aportar el certificat d’empadronament.  
  • Pèrdua o sostracció: en què per ambdós casos serà necessari presentar la denúncia interposada. 

La Policia Local de Palafolls ha assenyalat que prioritzaran les cites a la gent gran, nens i persones amb mobilitat reduïda. Tothom interessat pot trucar per telèfon a la Policia durant l’horari de matí per reservar cita o per a qualsevol consulta. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics