URGENT

Ja es pot consultar el padró provisional dels vehicles que tributen per l’impost sobre les emissions de CO₂

Compartiu aquesta història

Aquest tribut és un impost verd, creat l’any 2017 per pal·liar les conseqüències de l’efecte hivernacle i l’escalfament global per tal de millorar la salut de les persones. Tota la recaptació es destina, íntegrament, al Fons Climàtic i al Fons de Patrimoni Natural. 

L’Ajuntament de Palafolls ha anunciat que el padró provisional dels vehicles de tracció mecànica que tributen per l’impost sobre les emissions de CO₂ ja es pot consultar. Cal destacar que si es domicilia l’impost abans del 17 de juliol, s’obtindrà una bonificació del 2%. 

Aquest impost l’han de pagar totes les persones que durant l’any 2022 hagin estat titulars d’un vehicle i hagin tingut domicili fiscal a Catalunya. La llista dels vehicles exempts de pagar la quota,  com és el cas del 100% elèctrics o ciclomotors, entre d’altres, es pot consultar a la seu electrònica de l’Agència Tributària

El passat 1 de maig es va publicar el padró provisional on els ciutadans poden consultar les dades del seu vehicle i la quota que han de pagar. Per consultar-ho, s’ha d’accedir a la seu electrònica de l’Agència Tributària de Catalunya amb el NIF i la matrícula del vehicle o amb identificació digital. El termini per presentar al·legacions i fer modificacions és fins al 5 de juny. 

Per consultar el calendari complet i les indicacions específiques per fer els pagaments podeu consultar als canals de comunicació de l’Ajuntament

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics