URGENT

Marc Arguilé confessa que té el suport del Partit Popular, però que no tindria cap problema en abandonar-lo si en algun moment no el recolzen

Compartiu aquesta història

El líder del PP a Palafolls, Marc Arguilé, ha afirmat que, tot i no compartir tots els ideals del partit, compta amb el suport de l’entorn del Partit Popular. Tanmateix, ha confessat que en cas d’entrar al Govern i no disposar d’aquest suport o incomplir les seves promeses, no tindria cap problema en abandonar la formació. 

Aquesta va ser una de les intervencions de l’alcaldable del PP per Palafolls, Marc Arguilé, als micròfons de Ràdio Palafolls, el passat divendres, en el marc de les entrevistes que l’emissora està realitzant, durant aquesta campanya electoral, a tots els capdavanters de les llistes que es presenten. 

D’altra banda, el líder popular al municipi ha insinuat que hi ha partits que han incorporat a les seves llistes persones que estan afiliades al Partit Popular. 

Amb tot, l’alcaldable va aprofitar per subratllar les seves principals propostes en aquesta campanya electoral. Entre elles hi destaquen la inversió en matèria de seguretat així com un estudi per augmentar el nombre d’agents o la creació d’un cos de Protecció Civil. D’altra banda, el líder popular va confessar que no són partidaris d’apujar els impostos i prefereixen reduir despeses, però que si no hi ha cap altre remei, ho hauran de fer. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics