URGENT

Esquerra Unitària demana a la població que vagi als actes polítics de les diferents formacions per tal de votar correctament aquest diumenge

Compartiu aquesta història

Segons la formació política, cada cop s’adonen més que la població no va als actes polítics que es preparen en campanya. Tal com indica Juan Andrés Osorio, cap de llista d’Esquerra Unitària a Palafolls, hi ha dues opcions que expliquin això, una d’elles és que els polítics són ‘molt pesats’ i l’altres són certs missatges ‘populistes’ que negativitzen la política.

En aquest cas, destaca que ‘la política és l’eina del poble’ i cal que la població la faci servir per canviar i millorar la situació de Palafolls. És per això que anima a tothom a anar als actes polítics i escoltar què diu cada formació per tal de triar la millor opció pel nostre poble el proper diumenge.

Entre els actes que el partit ha preparat aquest cap de setmana, diumenge al matí van visitar el Local Social de Sant Genís on van deixar palès que ‘és normal que la gent d’aquest barri se senti abandonada per l’administració’. És per això que des d’Esquerra Unitària treballaran per acostar l’ajuntament als barris de Palafolls com Sant Genís.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics