URGENT

Nosotros qualifica de “boicot” la desaparició de la clau del Local Social de Mas Carbó

Compartiu aquesta història

El passat divendres 19 de maig, la formació política de Nosotros havia programat un acte de campanya al Local Social de Mas Carbó. En arribar a la instal·lació, els membres de l’equip van trobar-se l’espai buit i amb els panys de les ferradures tancades amb clau. 

Per aquest motiu, van decidir contactar amb la Policia Local, la Brigada Municipal i l’Ajuntament, però cap de les administracions coneixia el parador de la clau. Davant la impossibilitat d’accedir a l’espai, l’acte va quedar suspès, però el líder de la formació, Jordi Caparrós, va atendre als micròfons de Ràdio Palafolls per qualificar la situació de “boicot”. 

Amb tot, la formació va explicar les principals propostes que anava a donar a conèixer en l’acte. Els tres punts més destacats de Nosotros quant a la urbanització és la renovació l’asfaltatge, que van assenyalar que “fa trenta anys que està igual” i la neteja generalitzada. Així mateix, també van assenyalar que impulsaran un estudi per la construcció d’una entrada més adequada per accedir a la urbanització. 

Una altra de les propostes que la formació va apuntar és la reactivació del circuit de motocròs, de forma que no molesti als veïns, per donar sortida a l’esport i a les activitats d’oci dels més joves. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics