URGENT

Can Batlle disposa aules d’estudi per als estudiants de cara a la selectivitat

Compartiu aquesta història

En quinze dies els joves de tota Catalunya que acaben segon de batxillerat i que volen accedir a la universitat el curs vinent, hauran de superar les PAU, les proves d’accés a la universitat, popularment conegudes com a selectivitat. 

Per aquest motiu, el Local Jove de Can Batlle ha posat en disposició a tots els estudiants palafollencs de diverses aules d’estudi a les seves instal·lacions. Aquests espais es posaran en marxa el pròxim dilluns 29 de maig i es mantindran obertes fins al 9 de juny (darrer dia d’exàmens de les PAU). 

Per tal de donar resposta a les seves necessitats, l’estructura dels horaris s’ha modelat a partir de les mateixes indicacions dels joves. Les aules d’estudi obriran de dilluns a divendres de 9:30 h a 13:30 hores i de 15:30 h a 20:00 hores. De fet, l’objectiu principal és que els estudiants s’hi trobin còmodes. Ho explica l’Albert Muñoz, tècnic de Joventut. 

Així mateix, a partir de les capacitats de l’espai de Can Batlle, l’entitat oferirà diverses sales amb diferents funcionalitats perquè els joves puguin triar quina sala els ve millor. En aquest sentit, Can Batlle no serà tan estricte com la Biblioteca, en la qual es demana un silenci absolut. Tal com Muñoz ha afirmat, l’entitat disposarà d’espais per a estudi individual a la vegada que habilitarà altres on es permeti fer petits treballs i xerrades grupals. 

Malgrat que els joves de segon de batxillerat tindran prioritat, si alumnes de l’ESO o primer de batxillerat així com a universitaris volen apropar-se per a estudiar, seran benvinguts.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics