URGENT

Joan Vila acusa ERC de no “haver sabut gestionar la majoria absoluta” i de no governar amb humilitat ni comprensió 

Compartiu aquesta història

El líder del Partit Socialista de Palafolls, Joan Vila, ha criticat fortament l’actitud d’ERC en la darrera legislatura. Vila ha assegurat que l’equip de govern “no ha sabut gestionar la majoria absoluta” i que ha estat una legislatura “força difícil” des de l’oposició. L’alcaldable del PSC ha assegurat que ERC ha gestionat el govern “d’una manera poc participativa” i que no ha governat des de la “humilitat” ni la “comprensió”. 

Així ho ha explicat l’alcaldable del PSC, Joan Vila, en la ronda d’entrevistes organitzades per Ràdio Palafolls a tots els caps de llista del municipi.

En referència l’aprovació per ple dels canvis de circulació del municipi, Vila ha assegurat que van rebre l’avís un dijous i que dilluns “ja estaven pintant”. En aquest sentit, Vila ha assegurat que aquestes decisions “s’han de fer partícips a tots els regidors”. 

D’altra banda, el líder socialista ha condemnat “l’anomalia” d’ERC per crear “la figura de l’herència”.  De fet, Vila els ha acusat d’haver continuat criticant “l’herència rebuda” amb una “mentalitat d’oposició” i que el PSC ha hagut de defensar-se des de l’oposició però amb mentalitat de govern. 

Preguntat per les crítiques per part d’altres formacions polítiques a causa de la seva participació en l’oposició ha considerat que “aquests partits polítics no tenen l’experiència” que té el seu partit. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics