URGENT

Organitzen una caminada popular per combatre el maltractament a les persones grans

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Palafolls i el Consell Comarcal del Maresme han sumat forces per organitzar una caminada popular amb motiu de crear consciència, prevenir i combatre el maltractament a les persones grans. 

La caminada tindrà lloc aquest pròxim 15 de juny i arrencarà a les 9:15 hores des de l’Ajuntament de Palafolls on els participants marxaran en direcció a la platja. Un cop hi arribin, s’ha previst una petita xerrada i un esmorzar conjunt de tots els participants, a més de la lectura d’un manifest de sensibilització. 

En aquest sentit, l’Ajuntament ha assegurat que és un itinerari senzill i planer accessible per a tota mena de persones. Tanmateix, donat que hi ha persones que hi volen participar, però que per les seves condicions físiques no poden fer tot el trajecte, s’ha acordat que serà possible fer mig trajecte, que només recorrerà la zona urbana del municipi. 

Les inscripcions es van obrir el passat 29 de maig i s’estendran fins al 12 de juny. Les persones interessades ho hauran d’indicar, de forma presencial al Casal d’Avis, entre les 16:00 h i les 19:00 hores. 

La iniciativa s’ha posat en marxa coincidint amb el Dia mundial per a la presa de consciència sobre l’abús i el maltractament a les persones grans que es commemora el mateix 15 de juny. A banda de Palafolls, també hi participen altres municipis maresmencs com Arenys de Munt, Canet de Mar, Mataró o Pineda de Mar, d’un total de 14 poblacions. 

FOTO: Ajuntament de Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics