URGENT

Malgrat engega quatre formacions gratuïtes per millorar les competències digitals dels treballadors de l’alimentació i la restauració 

Compartiu aquesta història

L’àrea d’Ocupació, Formació i Empresa de l’Ajuntament de Malgrat de Mar ha posat en marxa quatre formacions en matèria de digitalització dels llocs de treball de la restauració i l’alimentació. L’objectiu de la iniciativa és proporcionar eines de reactivació econòmica i de promoció de l’ocupació a través de l’impuls de la tecnologia i la transformació digital. 

Les formacions es poden contemplar com a un itinerari sencer o bé, individualment, en funció dels interessos i necessitats particulars de cadascú. En aquest sentit, els cursos estan dirigits a treballadors, en actiu o a l’atur, d’aquests sectors econòmics i són totalment gratuïts, ja que estan subvencionats pel consistori i la Diputació de Barcelona. 

Les formacions que s’han programat són:

  • Digitalització en sistemes de venda, TPV, calaixos intel·ligents i apps d’autocomandes”. Dilluns 12 de juny, de 9:30 a 13:30 h. 
  • Tecnologia per a l’automatització en la gestió de vendes i comerços online, passarel·les de cobrament online”.  Dimarts 13 de juny de 9:30 a 13:30 h. 
  • Sistemes de gestió a cuines professionals, plataformes ERP, sistemes de qualitat i app de gestió de tasques facility services”. Dilluns 19 de juny de 9:30 a 13:30 h. 
  • Eines per a la comunicació i el màrqueting digital, canals de reviews i valoracions dels clients”. Dimarts 20 de juny de 9:30 a 13:30 h. 

Les preinscripcions s’han de fer telemàticament a través de la seu electrònica de l’Ajuntament i estaran obertes fins a aquest pròxim dijous 8 de juny. 

Les formacions s’emmarquen dins del Programa “Treball, Talent i Tecnologia” i compten amb el suport de la Diputació de Barcelona, conjuntament amb l’Ajuntament de Calella. De fet, aquest mes de juny també es portaran a terme dues accions més: una jornada Speed Job Dating, per tal que els negocis puguin cobrir vacants, i una formació en xarxes socials adreçada a empreses. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics