El Teatre de Palafolls acull «Los 80’s», un nou musical de l’AFA de l’Institut Font del Ferro

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l’Institut Font del Ferro han posat en marxa una nova edició del tradicional espectacle teatral de final de curs. El pròxim dissabte dia 10 i diumenge 11 de juny, a les 19:00 hores, el Teatre de Palafolls acollirà el musical «Los 80’s». 

L’argument central gira entorn d’una reunió de la comunitat de veïns d’un bloc de pisos. Tal com explica la directora, actriu i guionista de l’obra, Ángela Martínez, 15 actors pujaran a l’escenari per representar diverses situacions còmiques i quotidianes que aniran lligades, com a fil conductor, amb cançons dels anys vuitanta. 

En aquest sentit, una de les actrius que participa en la representació, Lidia Palazón, ha destacat la gratitud que rep de la població palafollenca i l’esforç que ha dut a terme la resta de companys per tirar endavant el projecte. 

Les entrades tenen un cost simbòlic de 2 € per finançar la resta de projectes de l’AFA. Els tiquets es podran adquirir el mateix dia de la funció o posant-se en contacte amb els mateixos actors i actrius del musical. 

La representació arriba després de l’èxit de les seves darreres funcions en les quals van versionar el ‘Viatge al fantàstic món d’Oz’ i l’espectacle musical basat en les cançons de Raffaella Carrà. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics

http://twitter.com/radiopalafolls