URGENT

Instal·len un circuit de càmeres de videovigilància a la Protectora d’Animals de Palafolls

Compartiu aquesta història

Després d’anys de reclamacions, aquest dissabte l’Ajuntament de Palafolls ha instal·lat un circuit de càmeres de videovigilància 360° a la Protectora d’Animals de Palafolls. Ara per ara, s’estan duent a terme tota mena de proves i gravacions per comprovar que no quedin punts morts ni cap espai sense cobrir. 

Tot i que mai han tingut cap incident significatiu, una de les membres de la Protectora, Ester López, ha assegurat que el sistema de les càmeres els hi aporta més tranquil·litat i seguretat davant qualsevol desgràcia que pugui passar. 

En aquest sentit, la Protectora ha assegurat que els robatoris al refugi dels darrers mesos han estat el detonant perquè l’ajuntament decidís instal·lar el circuit de videovigilància. 

D’altra banda, l’Ester ha assegurat que les càmeres també permetran espantar els abandonaments que es produeixen a les portes de la protectora. 

Amb tot, un cop el circuit de videovigilància quedi completament configurat i verificat, des de la Protectora també demanaran l’accés a les imatges de les càmeres per tal de sentir-se més segures i per protecció davant qualsevol incident que pugui tenir lloc. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics