La piscina municipal obrirà el proper 26 de juny

La nova piscina de Palafolls. RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Des de l’Ajuntament de Palafolls s’ha informat que la piscina municipal obrirà les portes a partir del 26 de juny i s’allargarà fins al 31 d’agost. A partir del proper 19 de juny es podran aconseguir els abonaments de la temporada a l’Ajuntament de Palafolls en horari de matí de 9 h a 14 h de dilluns a divendres i les tardes de dimarts de 16 h a 18 h.

Pel que fa als abonaments d’aquesta temporada, estan adreçats a persones empadronades a Palafolls i els preus són els següents: Els menors de 4 anys no pagaran, de 5 a 14 anys costen 45 €, mentre que els majors de 15 han de pagar 65 € i els jubilats, pensionistes o persones amb diversitat funcional hauran d’abonar 35 €. A banda dels abonaments, també es poden comprar les entrades diàriament o en lots de 10 i, també, hi ha la possibilitat de comprar l’abonament familiar. 

FOTO: Ajuntament de Palafolls

La piscina municipal tindrà un horari de dilluns a diumenge de 10 h a 19 h. A més, els dies 26 de juny i 31 d’agost l’equipament farà jornada de portes obertes. Pel que fa a les normes, des de l’Ajuntament posen especial rellevància en què els menors de 14 anys han d’anar acompanyats d’un adult. Per a més informació, podeu consultar els canals informatius de l’Ajuntament de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics

http://twitter.com/radiopalafolls