URGENT

Pineda impulsa xerrades informatives sobre prevenció d’incendis

Compartiu aquesta història

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Pineda de Mar ha organitzat una xerrada informativa sobre prevenció d’incendis amb l’objectiu que els veïns prenguin consciència del risc d’incendis i de la importància de les franges perimetrals de protecció. 

La xerrada tindrà lloc aquest pròxim divendres 9 de juny, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Pineda i serà a càrrec de l’empresa Entrearbres SLPU. L’empresa s’encarrega de fer les direccions de les obres de treball forestal per obrir la franja perimetral de protecció contra incendis de diverses urbanitzacions: Can Carreres, Can Feliu de Manola i Santa Anna, Can Morer i Montesol. 

La xerrada estarà oberta a tot el veïnat, però està centrada en els veïns de les urbanitzacions on es fan els treballs forestals. L’Anna Herrero, enginyera tècnica forestal d’Entrearbres, ha destacat la importància del fet que els veïns prenguin consciència del funcionament dels treballs i la normativa mediambiental. 

En aquest sentit, Herrero ha destacat que la sequera i la situació mediambiental actual està al límit i que  és imprescindible prendre mesures per evitar catàstrofes als boscos.

Amb tot, les franges perimetrals tenen un doble objectiu. D’una banda, prevenir incendis i que es propaguin cap a la muntanya, a banda de tenir una zona d’oportunitat perquè els Bombers hi puguin accedir amb més facilitat i per atacar l’incendi des d’un millor punt.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics