URGENT

Tres palafollencs seran els guanyadors del nou sorteig de l’ACEP

Compartiu aquesta història

Des del passat 8 de maig, els clients dels establiments de Palafolls poden omplir, amb el seu nom i un número de telèfon operatiu, les butlletes que han estat disposades arreu dels diferents comerços i establiments adherits a l’ACEP. I, és que, una vegada més, l’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls ha volgut agrair als seus clients la confiança dipositada, dia rere dia, en el teixit comercial de la vila. Francesc Tresseres és el president de l’ACEP. 

El títol de la promoció d’aquesta edició és ‘Posa’t Guapo’ i reparteix tres premis de 200 euros cadascun, que la gent es podrà gastar en el comerç local i serveis de Palafolls. L’edició d’aquesta temporada té com a finalitat oferir la possibilitat que els palafollencs utilitzin el premi en posar-se guapos. En aquest sentit, els guanyadors podran anar a la perruqueria, comprar roba o anar al dentista, entre altres serveis i establiments inclosos dins de l’ACEP. 

Com és tradicional, enguany l’ACEP torna a comptar amb la col·laboració de Ràdio Palafolls per portar a terme una de les dinàmiques més esperades per la ciutadania de la vila. És per això que el sorteig es farà demà a les 20:00 hores, en directe per Ràdio Palafolls. La dinàmica serà l’habitual de cada any. Els ciutadans del municipi, que prèviament hagin omplert la butlleta, hauran d’agafar el telèfon, a la primera, en el moment que se’ls truqui des de l’emissora. 

La darrera edició del sorteig, celebrada a principis d’aquest any, va deixar a tres guanyadores d’entre els 5.000 palafollencs i palafollenques que hi van participar. Cadascuna de les guanyadores es va endur un dels tres premis que es van sortejar: un rellotge intel·ligent, un iPad i una Thermomix.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics