URGENT

Els alumnes de Palafolls celebren l’English Day

Compartiu aquesta història

Els centres escolars de Palafolls, tant de primària com d’educació secundària, celebren aquest dijous i demà divendres una nova edició del projecte English Day. Aquesta és una iniciativa que neix de la coordinació entre les escoles per potenciar l’ús de l’anglès per part dels alumnes. Així ho ha indicat Anna Miranda, cap d’estudis de l’Escola les Ferreries.

D’aquesta manera, durant aquestes dues jornades els alumnes de les diferents escoles de Palafolls compartiran diversos tallers i activitats que també afavoreixen la convivència entre ells i les seves relacions. Laura Duarte, directora de l’Escola Mas Prats, ha destacat la importància de fer activitats conjuntes perquè permeten que tots els alumnes tinguin les mateixes oportunitats. 

Durant la jornada d’avui i demà els alumnes faran diverses activitats en anglès. Entre elles, destaca la visita al teatre per veure diverses representacions segons el cicle escolar. Concretament, avui cicle inicial veurà ‘Cinderella’ i cicle mitjà ‘Robin Hood, i demà, els alumnes de cicle superior gaudiran d’ ‘Abracadabra’. A més, demà els alumnes de 2n d’ESO han preparat un joc perquè els alumnes de cicle superior de Mas Prats i Les Ferreries es coneguin millor entre ells.

Finalment, tot i la organització per part de les escoles, ambdós centres han volgut destacar la col·laboració de l’Ajuntament per fer possible que els alumnes puguin veure les obres de teatre que s’han preparat per a ells al Teatre de Palafolls. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics