URGENT

L’Ajuntament obre les inscripcions d’una nova edició dels cursets de natació 

Compartiu aquesta història

Coincidint amb l’anunci de l’obertura de la piscina municipal del pròxim dilluns 26 de juny, l’Ajuntament de Palafolls ha presentat l’oferta de cursets de natació per tal que els més menuts, joves nascuts entre el 2010 i el 2019, puguin aprendre a nedar o millorar la seva tècnica. 

Enguany, les famílies poden triar entre una formació mensual o quinzenal, que començarà el 3 de juliol i s’estendrà fins al 28 del mateix mes, ambdós dies inclosos. L’opció mensual tindrà un cost de 60 euros, mentre que els qui optin per l’alternativa quinzenal hauran d’abonar una tarifa de 30 euros. 

Els cursets tindran lloc de dilluns a divendres, entre les 15:00 i les 19:00 h, i tindran una durada d’una hora diària. Així mateix, els participants seran distribuïts en grups en funció de l’edat i el seu nivell de domini. 

El període d’inscripcions serà del 7 al 12 de juny, i s’haurà de presentar el formulari habilitat a la seu electrònica del municipi així com en el codi CR que ha difós l’Ajuntament. 

El dia 13 de juny es publicarà la llista provisional d’admesos al tauler d’anuncis digitals i s’obrirà el termini de pagaments, que podrà efectuar-se fins al dia 15. La resolució d’admesos i l’ampliació a la llista d’esperes serà pública a partir del 16 de juny. 

Per la seva part, el consistori ha recordat que els infants hauran de portar banyador, xancletes i una tovallola. Així mateix, també ha recalcat que l’accés a la piscina serà només en l’horari del curset i que els infants hauran d’anar acompanyats d’una persona adulta, que podrà esperar a l’espai habilitat. En aquest sentit, els acompanyants no tindran dret a utilitzar la instal·lació. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics