URGENT

Inicien les obres de renovació de l’accés principal de l’Hospital de Blanes

Compartiu aquesta història

Aquest juny han començat les obres de per a la renovació de l’accés principal de l’Hospital Comarcal de la Selva a Blanes. El nou projecte contempla l’eliminació de l’actual estany, que ara com ara està cobert amb grava, i la transformació de la zona en una plaça enrajolada, tot i que es conservarà el traçat de circulació actual. 

Tanmateix, les obres de reforma comportaran altres millores per tal de fer l’espai més agradable. D’aquesta forma es durà a terme la instal·lació d’una pèrgola, paral·lela al camí d’accés a l’hospital amb l’objectiu de proporcionar ombra i aixopluc a tota la zona nova. A més, també s’instal·laran bancs. 

A banda d’això, es col·locarà una nova barana a les escales que donen accés al recinte per tal que les persones amb dificultats de mobilitat tinguin un suport per pujar i baixar. 

La intervenció compta amb el finançament del Servei Català de la Salut per un valor d’uns 300.000 euros, aproximadament. El projecte de renovació està dividit en tres fases i està previst que es finalitzi de cara al pròxim mes de desembre. 

Durant aquest període de temps, es modificarà l’accés dels usuaris al centre. Per a les persones amb mobilitat reduïda se’ls hi ha habilitat un pas alternatiu i hauran d’introduir-se a l’hospital a través de la porta que hi ha situada a l’esquerra de l’entrada principal. Amb tot, la zona ha sigut senyalitzada perquè els usuaris del centre puguin conèixer el nou circuit de pas durant els següents mesos. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics