URGENT

Tot a punt per la campanya electoral de les eleccions generals del 23J

Compartiu aquesta història

Aquesta mitjanit entrarà en vigor el període de campanya electoral pels comicis previstos el proper 23 de juliol amb els quals es decidirà el nou govern espanyol i els representants del Senat. La campanya durarà 15 dies i acabarà la matinada del 21 al 22 de juliol. Recordem que a partir de les 0h del dissabte 22 estarà prohibit demanar el vot per la jornada de reflexió. 

Pel que fa al procediment de la votació, tenint en compte que són eleccions pel Congrés dels Diputats i pel Senat, pel que fa al Congrés, els vots s’efectuen com a qualsevol convocatòria d’eleccions. Pel que fa als vots pel Senat, cal recordar que es vota a la persona i no al partit i que la butleeta és de color sèpia. En total es poden triar fins a tres candidats d’entre tots els que es presenten per les diferents formacions polítiques.

Quant a les formacions polítiques que podrem votar pel Congrés en els col·legis electorals de Palafolls, enguany es presenten 12. Aquestes són el PSC, PP, PACMA, ERC, JUNTS, SUMAR, CUP, VOX, el PDeCAT, Frente Obrero, el Partit Comunista dels Treballadors de Catalunya i Recortes Cero. Per les votacions al Senat, a les butlletes indicades trobareu els noms dels representants polítics de cada formació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics