URGENT

Palafolls constata un lleuger descens de l’atur el mes de juny

Compartiu aquesta història

Palafolls ha registrat al juny una disminució pel que fa al nombre d’aturats en el municipi, de la mateixa manera que ha passat també en el conjunt del Maresme. Segons indiquen les dades de l’Observatori del Treball de la Generalitat de Catalunya, el nombre de persones aturades és de 436. Aquesta xifra suposa una disminució de 9 persones en relació amb el mes anterior. 

Actualment, la taxa d’aturats a Palafolls se situa en el 8’81%.Si comparem aquestes dades amb les de l’any passat, el juny de 2022 la xifra de persones sense feina a Palafolls era de 448; 12 persones més que ara.

Quant a escala comarcal, la taxa d’aturats al Maresme se situa en el 9,24% amb un total de 20.123 aturats, 364 menys que el mes de maig. Pel que fa a les xifres dels municipis veïns, Torera continua comptant amb 1.013 aturats, Malgrat de Mar amb 765, Pineda de Mar amb 1.524 i Santa Susanna amb 131 persones aturades.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics