URGENT

Un incendi en el quadre elèctric de la depuradora de Palafolls deixa tallada la B-682 durant quasi dues hores

Compartiu aquesta història

Ahir a les 14h la Policia Local de Palafolls va rebre la trucada del 112 en què es manifestava un incendi a la depuradora de Palafolls. Amb urgència s’hi van traslladar fins al lloc els agents del cos de seguretat i van observar clarament el foc a la zona. Fins a les instal·lacions també s’hi van traslladar els Bombers i el SEM. 

Segons indica la Policia Local de Palafolls, la responsable de la trucada va informar que l’incendi havia començat a prop del quadre elèctric. Per tal de facilitar la feina d’extinció, es va tallar la carretera B-682, ja que al costat del foc hi havia dos dipòsits de material corrosiu i explosiu que podien suposar un perill per qui hi transitava. Un cop el foc va estar controlat i extingit, el trànsit es va restablir sobre les 15:40h, aproximadament. 

Pel que fa a les causes del foc, des de la policia indiquen que, presumptament, l’excés de calor a la zona del quadre elèctric podria ser la causa de l’accident. En total, es van traslladar al lloc dels fets dues patrulles de la Policia Local de Palafolls, set dotacions de bombers de Malgrat de Mar, Pineda de Mar i Lloret de Mar i una dotació del SEM.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics