URGENT

L’Ajuntament convoca la sessió ordinària del ple de juliol

Compartiu aquesta història

Aquest dijous al vespre, els representants del plenari municipal tornen a trobar-se en una nova sessió ordinària del ple que, en aquest cas, coincideix amb la sessió de juliol. En total hi ha 6 punts a l’ordre del dia, juntament amb precs i preguntes, i s’informarà de temes com les subvencions a les que l’Ajuntament està valorant la seva concurrència, la previsió de les activitats a realitzar fins a la celebració de la Festa Major i la finalització de les actuacions finançades pel Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC). 

A més, també passaran a aprovació diverses qüestions com la modificació núm 7/2023 de crèdit extraordinari i suplement de crèdit; i l’aprovació de l’expedient de contractació per la licitació del contracte d’obres per a la construcció dels habitatges de protecció oficial. Finalment, es proposaran els dies festius locals corresponents a l’any 2024. 

El ple, com és habitual, es durà a terme a la Sala de Plens a partir de les 19h. També, es retransmetrà en directe per Ràdio Palafolls al 107.7 FM, al perfil de Facebook i al web de la ràdio.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics