El Consultori Local de Palafolls modifica el seu horari i només obrirà als matins

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Amb l’arribada de l’estiu, alguns dels centres de primària de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva reestructuren els seus horaris d’atenció. Alguns d’ells van modificar el seu horari a finals de juny, mentre que a partir d’avui entra en vigor el nou horari d’atenció al Consultori Local de Palafolls. 

En aquest sentit, el centre obrirà de dilluns a divendres, en horari de matins, de 8:00 a 15:00 h. Fora del període estival, el centre obre de dilluns a dijous, de 8:00 a 20:00 h; i els divendres de 8:00 a 19:00 h.  En cas d’urgència, fora de l’horari d’obertura de l’ambulatori, els pacients hauran de desplaçar-se fins a l’hospital de referència que és el de Calella.

Pel que fa als centres de primària que van haver de reestructurar el seu horari d’atenció el mes passat, el CAP Dr. Josep Torner de Malgrat de Mar estarà en funcionament les 24 hores del dia fins al pròxim 11 de setembre. En canvi, els centres de salut de Calella i Lloret de Mar, mantenen l’atenció sense cap mena de canvi horari.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics