URGENT

7.406 palafollencs estan cridats a les urnes aquest diumenge

Compartiu aquesta història

Quasi dos mesos després de les eleccions municipals, aquest diumenge se celebren els comicis generals per decidir qui seran els representants polítics al Congrés dels Diputats i al Senat. A Palafolls, 7.406 persones estan convocades a votar, una persona més que a les municipals del 28M.

Tot i que són eleccions per al Congrés i per al Senat, els vots s’efectuen com a qualsevol convocatòria d’eleccions. Pel que fa als vots pel Senat, cal recordar que es vota a la persona i no al partit i que la butlleta és de color sèpia. En total es poden triar fins a tres candidats d’entre tots els que es presenten per les diferents formacions polítiques.

Quant a les formacions polítiques que es podran votar pel Congrés en els col·legis electorals de Palafolls, enguany es presenten 12. Aquestes són el PSC, PP, PACMA, ERC, JUNTS, SUMAR, CUP, VOX, el PDeCAT, Frente Obrero, el Partit Comunista dels Treballadors de Catalunya i Recortes Cero. Per les votacions al Senat, a les butlletes indicades trobareu els noms dels representants polítics de cada formació.

I, finalment, pel que fa al col·legis i meses electorals, es mantenen iguals que a les eleccions del maig. A l’Escola Municipal de Música i Dansa hi haurà quatre meses electorals, de la mateixa manera que també hi haurà quatre al Teatre de Palafolls. Quant a la resta, El Forroll a Sant lluís comptarà amb dues meses i al Local Social de Sant Genís també n’hi haurà dues.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics