URGENT

Ja estan en funcionament el Mini Beach Club i el Baby Center de Pineda 

Compartiu aquesta història

Des d’aquest mes de juliol i fins al proper 3 de setembre, ja estan en funcionament els dos serveis familiars que ofereix a la platja l’Ajuntament de Pineda de Mar aquest estiu. Tal com indiquen des del consistori veí, els dos serveis consten d’un seguit de comoditats i activitats gratuïtes per tal que les famílies puguin gaudir-les i, d’aquesta manera, millori la seva experiència a les platges del municipi. 

Concretament, les activitats del Mini Beach Club se centren en la franja dels 6 als 14 anys i estan adreçades a tots els públics. Durant l’estiu s’hi han programat diferents tallers diaris de 30 minuts, com tallers de postals, de papiroflèxia marina o una mini disco tots els divendres a partir de les 17h. Les activitats començaran a les 11h i s’allargaran fins a les 18h.

D’altra banda, el Baby Center està adreçat a nadons i infants fins a 6 anys. En ell, les famílies també podran gaudir de diversos tallers, contes i manualitats en diversos idiomes (català, castellà, anglès i francès). En aquest cas, els menors han d’estar acompanyats en tot moment per un adult responsable i durant l’estada a la platja s’oferiran canviadors, trones, rentamans, llitets i un sofà per l’alletament, entre altres.  Les activitats d’aquest servei també es duran a terme entre les 11h i les 18h i els tallers tindran una durada de 30 minuts.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics