URGENT

Els palafollencs ja poden proposar els candidats de la Festa de l’Esport 2023

Compartiu aquesta història

L’edició passada només eren les entitats qui podien proposar els candidats, ara, però, tothom ho podrà fer. I, és que, l’Ajuntament de Palafolls ja ha posat a disposició dels palafollencs i palafollenques el tràmit per proposar els candidats de la Festa de l’Esport d’aquest any.

El passat 18 de juliol, els membres de la Junta de Govern Local van aprovar la convocatòria per l’atorgament dels premis als millors esportistes de Palafolls que se celebrarà el proper dissabte 16 de setembre en el Teatre municipal a les 19h. Entre altres, també, es van designar els membres que formaran part del jurat.

Concretament, el jurat que decidirà els guanyadors seran Marta Alabart, Regidora d’Esports; Lluis Moreno, regidor del PSC; Francesc Tresserras, regidors de Palafolls SOM; Ricard Morales, tècnic d’Entitats; Marc Ferri, director de Ràdio Palafolls; Ivette Callorda, representant del Consell Esportiu del Maresme; Júlia Martínez, representant del Club Taekwondo Juls; Rafael Jiménez, representant del Club Futbol Sala St.Lluís; Anna Massot, representant del Club Patí Palafolls; Juli Calatayud, representant del Club Safir Team; Cèlia Majó Montes, Secretària accidental de l’Ajuntament.

El període per presentar les candidatures estarà obert fins al 27 d’agost i s’hauran de formalitzar a través del tràmit específic que es troba a la seu electrònica de l’Ajuntament. Les bases de la convocatòria es poden consultar directament a l’E-tauler i en el Butlletí Oficial de la Provincia de Barcelona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics