URGENT

La Festa Major de Jalpí i el veïnat de Sant Daniel arriba a Tordera aquest cap de setmana

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana, Tordera celebra la Festa Major de Jalpí i el veïnat de Sant Daniel. L’Associació de Veïns de Sant Daniel i Jalpí han posat en marxa un programa d’activitats que s’encetarà el dissabte 5 d’agost i s’allargarà fins al dilluns dia 7. 

Així doncs, l’espectacle d’animació infantil a càrrec de la companyia SET de SO, donarà el tret de sortida a partir de les 18:30 hores, a la pista Mina de Jalpí. Seguidament, arrencarà el 40è Concurs de Disfresses Sant Daniel. Enguany hi haurà dues categories, una per a les disfresses individuals i una altra en grups. Al seu torn, cadascuna de les categories estarà dividida en dues modalitats, una per a infants fins als vuit anys i una altra per als majors de nou. 

A partir de les 21:00 hores tindrà lloc el 34è Sopar de Germanor i el Gran Ball de Nit. La festa començarà a les 22:30 hores i serà a càrrec del grup Maracaibo amb la Sara Xampeny. Per contra, el DJ UFO tancarà la nit amb música dels anys vuitanta. 

Quant a diumenge, els actes arrencaran a les 13:00 hores a la capella de Sant Daniel, amb la Missa oficiada pel mossèn Salvador Juanola, i que comptarà amb un vermut popular quan finalitzi. A la tarda s’ha programat una Audició d’Havaneres, a càrrec de la Cobla Montjuïc, que començarà a les 19:00 hores a la pista Mina de Jalpí. A la mitja part s’oferirà rom cremat a tots els assistents i es farà la proclamació de la Pubilleta i l’Hereuet de Sant Daniel 2023. 

La jornada clourà amb un sopar a la fresca i, novament, un Gran Ball de Nit, en aquest cas, a càrrec del grup La Band Gogh. 

Finalment, la Festa Major de Jalpí i Sant Daniel arribarà a la seva fi dilluns. Les activitats començaran a les 18:00 hores amb els Jocs de Cucanya per a la mainada i continuaran amb un altre sopar a la fresca i el tradicional Ball de Fi de Festa, a càrrec de l’orquestra Montecarlo. A la mitja part hi haurà la tradicional rifa del xai i la proclamació de l’Hereu de Sant Daniel 2023. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics