El Casal d’Estiu arriba a l’equador complint les seves expectatives

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Casal d’Estiu ha encetat el mes d’agost després d’haver complert dues de les quatre quinzenes previstes per aquest estiu. Tal com asseguren des de l’àrea d’Educació, el contacte entre l’equip de monitors, la direcció, els usuaris i les famílies ha transmès una valoració “molt positiva” i esperen mantenir els mateixos resultats per a les dues quinzenes restants. 

Des de l’àrea d’Educació, la Sabina Guerrero ha assenyalat que, aquest any, la direcció del Casal d’Estiu ha “anat a màxims”, però ha reconegut que ha transcorregut “sense incidències”. 

Un any més, els joves han pogut gaudir de les diferents activitats dissenyades per l’equip de monitors en funció dels interessos dels mateixos usuaris. En aquest sentit, la mainada ha gaudit de diverses activitats de manipulació, experimentació i coneixement, però sempre respectant el fil conductor del Centre d’Interès establert. En aquest sentit, enguany, la temàtica l’espai de lleure es titula ‘Mil històries per explorar’ i gira entorn dels contes i les rondalles. 

D’altra banda, també s’hi han incorporat altres activitats organitzades per les diferents àrees de l’Ajuntament, així com visites al voltant dels equipaments municipals. En aquest sentit, els joves s’han pogut desplaçar a la Biblioteca Enric Miralles, al Casal Jove o a l’Escola de Música i Dansa Municipal, entre altres, per poder gaudir de les sessions proposades. 

Així mateix, Guerrero ha assenyalat que tradicionalment el casal municipal compleix l’equador del seu programa celebrant un acte de cloenda que consisteix en una dormida popular. 

Enguany, la dormida es va dur a terme la darrera setmana de juliol, a l’Escola Les Ferreries, i els joves van poder gaudir d’una nit fora de casa. Segons Guerrero, aquesta és una de les activitats més esperades i agraïdes per la mainada, i tot fa indicar que a l’agost tornaran a dur-la a terme.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics