URGENT

El Palauet allotjarà un torneig 3X3 mixt del Club Bàsquet Palafolls 

Compartiu aquesta història

Aquest setembre, el Club Bàsquet Palafolls posarà en marxa una nova competició esportiva en la modalitat de 3X3 mixt. L’esdeveniment tindrà lloc el dissabte 2 de setembre a les instal·lacions del Palauet i els equips estaran formats per quatre integrants, que podran disputar les categories Premini, Mini, Infantil, Cadet o Sènior. 

Després que les condicions meteorològiques impliquessin la suspensió de la competició l’any passat, ja que el torneig es disputava a l’aire lliure, enguany el Club Bàsquet Palafolls ha aconseguit que el consistori els cedeixi l’equipament municipal durant tot el dia per celebrar el torneig. 

El secretari del club, Àlex Sacristán, ha assenyalat que l’objectiu de la competició és celebrar una Festa del Bàsquet i donar visibilitat al club a tota la gent de Palafolls i els municipis de l’entorn. 

La competició arrencarà a les 9:00 hores del matí, quan es portaran a terme els partits de les quatre competicions de caràcter juvenil. El preu de la inscripció per cada equip serà de 20 euros. En canvi, a partir de les 15:00 hores es disputaran els partits de la categoria Sènior. En aquest cas les inscripcions tindran un cost de 50 euros per equip, però inclou un premi en metàl·lic de 200 euros pels guanyadors. 

Durant tot el dia es duran a terme diferents sortejos pels assistents i participants a càrrec dels patrocinadors del torneig. Així mateix, també s’ha previst la realització d’un concurs de triples i habilitats amb premis i trofeus pels guanyadors. El format dels concursos encara està per confirmar, però la previsió és que el concurs d’habilitats estigui adreçat als participants de les competicions inferiors, mentre que el concurs de triples es realitzi durant la tarda amb integrants de la categoria Sènior.  

Les inscripcions es tanquen el pròxim divendres 18 d’agost. Els interessats podeu inscriure-us a través del formulari disponible al compte d’Instagram del Club Bàsquet Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics