URGENT

La nova bossa d’estacionaments al sector esportiu de Palafolls comença a agafar forma 

Compartiu aquesta història

Després de la rehabilitació de l’antiga “marmolisteria” del barri de Sant Lluís, que ha permès sanejar l’espai i que els veïns l’utilitzin com a zona d’aparcament, l’alcalde de Palafolls ha informat sobre l’estat de les obres de la nova bossa d’aparcament general al Camp de Futbol Municipal. 

Ara com ara, la zona ha sigut condicionada i ja s’hi han instal·lat diverses taules de pícnic familiar i bancs, per tal de generar tres zones de descans en el recorregut del camí. Dins de l’actuació, està previst que es condicioni l’espai i s’habiliti una zona d’aparcament general, així com un aparcament d’autocaravanes. També es preveu la construcció d’una nova pista poliesportiva oberta a tots els públics. 

Segons l’alcalde del municipi, Francesc Alemany, l’habilitació d’aquesta nova zona d’aparcament permetrà ordenar tot el sector esportiu tant pels usuaris com pels visitants, així com pels autocars que, puntualment, es desplacen fins al municipi amb motiu de les competicions esportives. 

L’actuació té com a objectiu complir un dels compromisos que s’havien pres a l’inici del mandat del 2019, que era generar aparcaments als sectors més necessitats del municipi. Tanmateix, s’emmarca dins del projecte de l’Anella de Salut, subvencionat per la cartera d’inversions de la dotació econòmica del Pla Únic d’Obres i Serveis de la Generalitat (PUOSC). 

A banda d’aquesta nova zona d’aparcaments al sector esportiu del municipi, dins del projecte de l’Anella de Salut també s’ha contemplat l’adequació de les obres de millora de la Protectora d’Animals Municipal i l’arranjament del camí paral·lel al riu Tordera. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics