URGENT

Tres ferits en un accident de trànsit a Malgrat de Mar

Compartiu aquesta història

Una dona ha resultat ferida en estat greu i dos menors d’edat en estat menys greu després que el vehicle que conduïen se sortís de la via al camí de Mas Bagés, la carretera que comunica el Molí Vell amb la Platja de Malgrat de Mar.  

Els Bombers han rebut l’avís de l’accident a les 05:23 hores i s’hi han desplaçat cinc dotacions del cos. En el moment de l’accident hi havia tres ocupants en el vehicle, una dona que ha resultat en estat greu i que ha sigut traslladada a l’Hospital Germans Trias i Pujol (Can Ruti) de Badalona, i dos menors d’edat en estat menys greu, traslladats a l’Hospital Comarcal de Mataró. 

Segon expliquen fonts del cos dels Bombers, han hagut d’excarcerar a dues persones que havien quedat atrapats a l’interior del vehicle. El tercer passatger havia pogut sortir fora del vehicle pel seu propi peu. 

En el dispositiu hi han participat tres dotacions del SEM, 5 dels Bombers i la Policia Local de Malgrat de Mar. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics