URGENT

El Casal d’Estiu municipal finalitza amb una participació de més de 280 infants

Compartiu aquesta història

Ahir va finalitzar l’edició d’enguany del Casal d’Estiu Municipal després de dos mesos plens d’activitats de lleure per als més petits de Palafolls. Per primera vegada, la demanda de places va superar l’oferta incial de l’Ajuntament, és per això que es va haver de celebrar un sorteig per assignar les matriculacions i, finalment, algunes famílies van quedar-se sense plaça. Malgrat tot, més de 280 nens i nens de la vila sí que van poder participar-hi.

Al llarg d’aquest dos mesos, s’han realitzat diverses activitats tant a l’aire lliure com en interior entre les que destaquen dues acampades, excursions, tallers d’educació viària, visites a alguns equipaments municipals i tallers de seguretat a les xarxes socials de la mà del cos de Mossos d’Esquadra. 

Tal com indiquen des de l’àrea d’Educació de l’Ajuntament, totes les activitats realitzades han buscat promoure el treball en equip, la descoberta de l’entorn i el coneixement del teixit cultural local, entre altres. A més, s’ha valorat molt positivament el resultat d’aquest any, el desenvolupament de les activitats i la resposta que s’ha obtingut.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics