S’instal·larà un tancat elèctric als horts urbans per evitar l’entrada de porcs senglars

Fa unes setmanes des de Ràdio Palafolls vam informar sobre la preocupació dels pagesos per la presència de porcs senglars i cabirols que malmeten els conreus del municipi i rodalies. En aquest sentit, aquesta problemàtica també s’estén als horts urbans.

Els usuaris dels horts també han mostrat aquesta preocupació a l’Ajuntament. És per això que, la regidoria de Món Rural ha valorat fer un tancat elèctric que envolti els horts per minimitzar l’entrada d’aquests animals a la zona. Així ho ha indicat Aleix Freixa, regidor de Món Rural. 

Segons indiquen des de l’Ajuntament, està previst que la instal·lació es dugui a terme en les properes setmanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics