URGENT

El nou regidor socialista prendrà possessió al ple de demà

Compartiu aquesta història

El ple ordinari d’aquest proper dijous servirà per fer efectiu el relleu de Carme Oliver com a regidora socialista a l’Ajuntament de Palafolls. Oliver va presentar la seva renuncia a l’acta de regidora fa unes setmanes i ja no es va assistir al darrer ple de setembre. En la sessió de demà dijous es farà el relleu a les files del grup municipal del PSC, amb l’entrada de David Alonso, el número 7 dels socialistes en les darreres eleccions municipals. 

Aquest serà un dels 8 punts previstos a l’ordre del dia del ple de demà, on el més important serà la modificació de les ordenances municipals per l’any que ve. Un punt, però, que podria quedar fora de l’ordre del dia ja que s’haurà de tractar d’urgència, després que no passés per la darrera comissió informativa.

Els regidors, abans de tractar el punt, hauran de votar la seva urgència i l’oposició, amb majoria al plenari, podria tombar-la i deixar el punt sobre la taula, sense ni tan sols debatre’l, com ja van fer dilluns en la comissió informativa. Això faria pràcticament impossible qualsevol modificació d’impostos, com ara l’IBI o el de construccions de cara a l’any que ve, com pretén el govern local. Aquests impostos meriten a principis de gener i no hi hauria temps material per tramitar les modificacions si es fan més enllà de principis de novembre.

El ple de demà començarà a les 19h i serà retransmès en directe per Ràdio Palafolls, a través del 107.7 de la fm i, en vídeo, a través del facebook.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics