URGENT

Els alcaldes de la zona s’uneixen per reclamar més finançament i policies als municipis

Compartiu aquesta història

El passat divendres, 10 alcaldes de l’Alt Maresme i la Selva Marítima es van reunir a Pineda de Mar per posar en comú i analitzar quina era la realitat de cada municipi envers temes com l’economia, la seguretat ciutadana i la mobilitat. I, és que, tal com va informar aquesta emissora fa uns dies, gran part dels municipis del Maresme hauran d’apujar els seus impostos de cara al 2024. Així ho ha indicat Francesc Alemany, alcalde de Palafolls. qui també va participar a la trobada. 

Alemany ha destacat que aquest quatre anys han sigut especialment difícils per la gestió municipal en clau econòmica, és per això que molts ajuntaments, com el de Palafolls, es veuen amb la necessitat d’apujar els impostos i les taxes municipals. 

A la trobada també es va parlar de la seguretat ciutadana. En aquest sentit, hi va haver unanimitat entre els batlles al sol·licitar més efectius de Mossos d’Esquadra a l’Alt Maresme i a la Selva per tal d’oferir un millor servei a tot el territori reforçant la tasca que duu a terme la Policia Local en cada municipi. Entre els municipis que es van reunir es trobaven Palafolls, Santa Susanna, Pineda, Tordera i Lloret de Mar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics