La nova logística que s’instal·larà a Mas Reixac preveu un centenar de llocs de treball

Aquesta passada setmana s’ha formalitzat la venda dels terrenys de l’antiga Escolor, actualment en ruïnes, a tocar de la rotonda de Mas Reixac. La multinacional logística Sesé s’ha quedat finalment els terrenys de 25.000m2, que eren propietat de l’Ajuntament, per un import total de 4.6M€. L’empresa ja ha anunciat preveu invertir uns 12M€ per construir i posar en marxa un centre logístic multimodal que hauria de començar a funcionar just d’aquí un any. i que necessitarà un centenar de professionals

Segons un comunicat de premsa,  el nou complex logístic de Sesé a Palafolls servirà per rebre mercaderies, gestionar els tràmits d’aduana, es prepararan expedicions, es farà el control de qualitat i l’enviament de les mercaderies. 

Terrenys adquirits per Sesé

Un cop entri en funcionament aquesta nova base logística, el centre multimodal de Palafolls rebrà contenidors del Port de Barcelona amb un punt regulador de fluxes d’entrada sota reglamentació aduanera per a mercaderies d’importació.

La companyia també ha anunciat que preveu un centre de formació a la seva nova base palafollenca on s’impartian cursos sobre activitats logístiques i la cadena de subministraments per a persones amb discapacitat o risc d’exclusió social.

El grup Sesé ofereix serveis integrals a la cadena de subministraments. Opera en una 20a de països i actualment gestiona 73 centres d’emmagatzematge arreu del món amb uns 11.000 professionals a càrrec.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics