El paper de la dona en el món rural és el protagonista d’una nova caminada per Palafolls

Aquest dissabte, la xarxa Parcs i Biblioteques…Naturalment!, juntament amb la Biblioteca Enric Miralles i l’historiador palafollenc Xavier Salicrú, han preparat una nova activitat. En aquesta ocasió està emmarcada dins el Dia Internacional de les Dones Rurals.

La intenció és fer una passejada per conèixer quin ha estat el paper de la dona en el món rural a Palafolls durant 400 anys. La caminada s’allargarà unes dues hores i el punt inicial i final d’aquesta serà la biblioteca Enric Miralles. 

L’activitat està dirigida a tots els públics, tot i que per participar cal inscriure’s prèviament a l’adreça b.palafolls.em@diba.cat

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics