El cementiri amplia el seu horari de cara a Tots Sants

Cementiri de Palafolls - cabrejunqueras.cat

Amb motiu de la festivitat de Tots Sants, el cementiri de Palafolls amplia el seu horari habitual. Aquesta modificació estarà vigent des del proper dimecres 25 d’octubre fins al dimecres 1 de novembre.

Concretament, a partir del dimecres 25 fins al divendres 28, el cementiri estarà obert durant el matí de 10h a 13h i a la tarda estarà tancat. El cap de setmana del 29 i 30 d’octubre, el recinte estarà obert una hora més, fins a les 14h. 

Finalment, el dilluns dia 30 d’octubre i l’endemà dimarts, diada de Tots Sants, es podrà visitar el cementiri de forma ininterrompuda al matí i a la tarda, a partir de les 10h i fins a les 17h. 

El cementiri de Palafolls, excepte amb les modificacions de Tots Sants, obre sols els divendres i els caps de setmana. L’horari habitual d’hivern, d’octubre a maig, és divendres i dissabte matí i tarda, mentre que els diumenges només obre al matí.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics