URGENT

En marxa la 5a edició del concurs de Microrelats i Relats Breus per a persones amb discapacitat intel·lectual

Compartiu aquesta història

La Regidoria de Cultura de Malgrat de Mar ha convocat la cinquena edició del Concurs de Microrelats que se celebra dins els actes del MalgrART, el festival amb el qual es commemora Sant Jordi a Malgrat.

Aquesta és una iniciativa que va néixer durant el confinament, ja que no es podia celebrar Sant Jordi amb normalitat. Per dur a terme la iniciativa dels microrelats, la regidoria es va inspirar en els tuits on només es podien escriure 140 caràcters. Tot i haver deixar ja enrere el confinament i la pandèmia, la iniciativa continua dins les propostes culturals de Malgrat de Mar un any més.

Com és habitual, els escrits han de ser de 140 caràcters com a màxim i hi haurà quatre categories diferents segons franges d’edat, de 6 a 9 anys; de 10 a 13 anys; de 14 a 18 anys; i a partir de 18 anys. 

A la vegada, la regidoria ha convocat el tercer Concurs de Relats Breus per a persones amb discapacitat intel·lectual, inclòs també dins el MalgrART. 

Quant als premis, les categories menors de 18 anys tindran tres premis d’un diploma i un llibre. En el cas dels majors de 18 anys i el concurs de relats breus per persones amb discapacitat intel·lectual, hi haurà tres premis de 100€, 75€ i 50€. Els guanyadors es faran públics durant les activitats de MalgrART.

Pel que fa als terminis de presentació dels relats, aquests s’han d’enviar a cultura@ajmalgrat.cat amb l’assumpte ‘microrelat’ o ‘relat breu’ abans del 14 d’abril. Les bases i la resta d’informació referent a aquesta nova edició d’ambdós concursos les podeu trobar al web de l’Ajuntament de Malgrat de Mar. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics