URGENT

Una trentena de persones es concentren davant l’Ajuntament contra les violències masclistes

Compartiu aquesta història

Aquest dijous, l’Ajuntament de Palafolls ha convocat un minut de silenci per condemnar el triple assassinat d’una mare i els seus dos fills a El Prat de Llobregat, presumptament, a mans del seu pare. 

Aproximadament una trentena de persones, la majoria treballadors del consistori, s’han concentrat a les 12h del migdia davant la porta de l’Ajuntament per mostrar el seu suport i condol contra aquests assassinats, però també el seu rebuig davant les violències masclistes que afecten les dones i els seus fills i filles. 

Aquesta és una iniciativa del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya. Arreu de Catalunya s’han convocat a la mateixa hora els treballadors públics de l’administració catalana, la xarxa d’abordatge de les violències masclistes i totes aquelles persones que es volguessin sumar a la condemna. 

A la vegada, a la convocatòria s’ha volgut reiterar el compromís de l’administració en l’eradicació de les violències masclistes i en combatre la vulneració dels drets des de l’acció quotidiana i la responsabilitat de la ciutadania.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics