URGENT

El conseller de Salut visita el CAP Dr Josep Torner i Fors de Malgrat

Compartiu aquesta història

Aquest matí, el conseller de Salut de la Generalitat, Manel Balcells, ha visitat el CAP Dr Josep Torner i Fors de Malgrat de Mar. L’objectiu de la visita ha estat comprovar com han quedat les obres d’ampliació del CAP malgratenc. I, és que, segons les previsions inicials, els treballs d’ampliació i millora del CAP havien d’estar acabats abans del 2018. Malgrat això, no va ser fins l’abril de 2021 que va sortir l’obra a licitació i fins al novembre d’aquell mateix any no es van iniciar les obres.  

Aquestes han de permetre dotar de més serveis i consultes el CAP malgratenc. Preveuen la construcció d’una segona planta a l’edifici i, d’aquesta manera, es podrà ampliar l’atenció a la ciutadania tant de Malgrat de Mar com de Palafolls. I, és que, aquest centre forma part de l’ABS Malgrat-Palafolls, juntament amb el consultori palafollenc. Això significa que, quan no es pot atendre alguna consulta al nostre municipi, es deriva al pacient fins a Malgrat. És el cas, per exemple, de les urgències nocturnes durant l’estiu, què és l’únic període que és obert a les nits. 

Les obres van adjudicar-se el setembre per un import de 3,3 milions d’euros a la unió temporal d’empreses Romà Infraestructures i Serveis i Rubau Tarrés. La previsió d’execució dels treballs és de dos anys i mig, aproximadament.

Un cop finalitzada la visita a Malgrat, el conseller s’ha desplaçat a l’Hospital Sant Jaume de Calella. En aquest cas, també per informar als mitjans assistents sobre les últimes novetats relacionades amb l’ampliació del centre hospitalari calellenc.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics