URGENT

L’Infantil Femení de 2a divisió del C.D.Palafolls s’imposa davant el Vilobí

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana, les noies de l’Infantil Femení de 2a divisió del C.D.Palafolls es van traslladar al camp del Vilobí per disputar un gran partit. Les noies de Jorge Vicea van marcar 9 gols, davant els 2 gols que van fer les jugadores del Vilobí. 

Elles, però, no van ser les úniques del club que van celebrar una victòria aquest cap de setmana. En el cas de l’equip de Quarta Catalana de futbol, van guanyar al Farners amb una victòria ben ajustada. I, és que els palafollencs van marcar tres gols davant els dos dels del C.E.B. Farners. 

En el cas del bàsquet, tampoc va ser un mal cap de setmana pels jugadors del C.B. Palafolls. Entre altres, l’equip Sots 21 va guanyar per cinc punts al Bàsquet-Ceissa B (65-60). En el cas del Cadet Masculí B, van perdre a casa davant el Palamós, però només per un punt (56-57).

Finalment, en futbol sala, aquest cap de setmana el Cadet Femení va guanyar al Lloret per cinc gols (6-1). En la mateixa categoria, l’equip masculí no va tenir tanta sort. Els cadets del Palafolls van perdre davant el Palamós per 6 gols (8-2).

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics