URGENT

Identifiquen quatre joves per malmetre 25 vehicles al centre de Palafolls

Compartiu aquesta història

Aquesta matinada, la Policia Local de Palafolls ha rebut l’avís d’uns veïns de les Conquilles denunciant que un grup de joves estava fent un escàndol en mig del carrer. Concretament, estaven donant cops als vehicles i molestant els veïns. 

Un cop la policia ha arribat al lloc dels fets, han procedit a la identificació dels joves i a la comprovació dels danys. Els joves, alguns d’ells menors, han fet malbé els retrovisors i parts de 25 vehicles que estaven estacionats en diversos carrers del centre de Palafolls. 

A més, també han mogut algunes de les estructures instal·lades pels concerts del Moska que se celebrarà demà a la nit. 

Aquesta matinada, però, aquests no han estat els únics incidents que hi ha hagut a Palafolls. A Ciutat Jardí, sobre la 1 de la matinada, un veí ha alertat sobre l’incendi en un dels vehicles estacionats al carrer Oliveres. A banda d’haver quedat calcinat el vehicle, l’incendi ha afectat la façana d’un dels immobles propers sense causar més danys. Actualment, s’estan duent a terme les gestions necessàries per retirar el vehicle i contactar amb el seu propietari.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics