URGENT

L’AlterFesta escalfa motors amb el concurs Moska

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte, la pista exterior del Palauet acull una nova edició del concurs Mosca. En ell, 10 grups i artistes actuaran en directe per aconseguir l’oportunitat de pujar a l’escenari de l’AlterFesta i fer de teloners dels artistes convidats als concerts de la Festa Major de Palafolls. 

La setena edició del Concurs Mosca, comptarà amb 10 grups participants, tot i que realment s’hi han inscrit més d’una dotzena. Per espai, i segons ho detallaven les bases, el concurs no podia acceptar més de 10 propostes. És per això que s’ha prioritzat i s’han escollit abans els candidats de Palafolls.

Cada grup tindrà, aproximadament, mitja hora per actuar. De fet, com l’any passat, s’han muntat dos escenearis perquè s’enllacin els concerts. És a dir, just quan un concert acabi, s’iniciarà el següent concert a l’altre escenari. Així es poden preparar totes les actuacions sense necessitat de parar els concerts. N’ha donat més detalls Albert Muñoz, tècnic de Joventut a l’Ajuntament de Palafolls. 

Tot i que cada any hi havia tres guanyadors del concurs, enguany només hi haurà dos escollits que participaran a l’AlterFesta. Muñoz ha detallat que les dates de la Festa Major farien caure un dels concerts en dilluns i no consideren que sigui ‘just’ per la persona que actuï durant aquella nit. 

Pel que fa a les votacions, enguany s’ha eliminat el vot online i es prioritzen el vot presencial i el vot del jurat. Així, tots els assistents as concerts es podran acostar a la barra dels Diables Folls i votar el grup que més els hagi agradat. Entre aquestes votacions i la decisió del jurat, es comunicarà qui són els dos grups que tocaran a l’AlterFesta de Palafolls el proper mes de setembre. Tothom qui vulgui gaudir dels concerts té una cita aquest dissabte a partir de les 20h a la pista exterior del Palauet.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics