URGENT

La Diputació destina 124.000€ a Palafolls en les seves ajudes al catàleg 2024

Compartiu aquesta història

Cada any l’ens provincial ofereix als ajuntaments un gran catàleg de serveis i ajudes per tal que els consistoris puguin tirar endavant projectes i iniciatives als seus municipis. Cada ajuntament sol·licita participar en diferents partides i després la Diputació resolt cada demanda.

Per aquest 2024, Palafolls rebrà uns 124.000€ per a una vintena de projectes. Entre ells, el que més dotació ha aconseguit és el programa impulsat des de Palafolls per l’equitat i qualitat educativa amb prop 19.500€.

La senyalització informativa i direccional de l’Anella Cívica que ressegueix el pla del camí de la ginesta i la riba de la Tordera ha aconseguit 18.000€ d’ajuda.

De nou el control de plagues generals a la nostra població comptarà amb el suport de la Diputació amb una ajuda de 16.000€ i l’ens provincial aportarà prop de 15.000€ per mantenir el servei d’atenció i informació al consumidor que s’ofereix setmanalment al consistori.

Gràcies al suport de la Diputació es poden fer iniciatives com l’agenda escolar de Palafolls, una eina de proximitat i consciència ciutadana que rep 3.500€ d’ajudes, les activitats esportives dirigides a dones, les esport-derades, o les ajudes a la Protectora d’Animals de Palafolls.

Altres iniciatives i projectes que aconsegueixen suport són la implantació del telecontrol en la xarxa d’abastament d’aigua, la demanda de mesuradors acústics o per a programes educatius o en la promoció de la diversitat i la igualtat de gènere entre d’altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics