URGENT

L’Ajuntament torna a demanar la implicació de la Generalitat en els projectes pendents

Compartiu aquesta història

El delegat del govern de la Generalitat a Barcelona, Joan Borràs, ha visitat aquest matí l’Ajuntament de Palafolls on s’ha reunit amb l’alcalde i part de l’equip de govern.

Borràs ha recollit les demandes del consistori palafollenc respecte a diferents assumptes pendents per part de la Generalitat. 

Són les demandes ja habituals i que l’executiu palafollenc ha traslladat en nombroses ocasions al govern català com ara la necessitat de millorar els nusos de comunicació d’entrada als polígons de Palafolls, especialment a Mas Reixac, però també la rotonda de Sant Genís o l’accés a Mas Roquet.

Segons explica l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, també s’ha volgut incidir amb l’esforç que està fent l’ens local en afrontar les necessitats de Ciutat Jardí entre d’altres.

Per la seva banda el delegat del govern ha explicat que les peticions de l’Ajuntament són conegudes i algunes, com la rotonda que ha de substituir els semàfors d’entrada a Palafolls, ja estan en procés. Tenint en compte l’actual procés electoral en marxa, Borràs explica que els projectes que necessitin decisió política caldrà esperar al nou executiu, mentre que els que ja estan en tràmit, continuen el procés.

El delegat del govern de la Generalitat a Barcelona, que prèviament havia visitat el baix Maresme,  ha signat al llibre d’honor de Palafolls i ha xerrat distesament amb els membres del govern municipal fins a quarts d’una del migdia, quan ja ha abandonat el nostre municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics