URGENT

Voreres, aparcament i civisme centren la trobada de l’alcalde amb veïns de Sant Lluís.

Compartiu aquesta història

Anit una 20a de veïns de Sant Lluís van assistir a la primera de les trobades territorials que l’alcalde farà, des d’ara i fins a finals d’any, per tal d’explicar la feina que es fa des del consistori  i escoltar les propostes veïnals.

la trobada d’ahir va servir per tal que l’equip de govern, amb l’alcalde al capdavant, expliqués què s’ha fet en els darrers mesos a Sant Lluís. En aquest sentit es va destacar el reasfaltat dels carrers que es va fer l’any passat amb la previsió de poder actuar en 2 o 3 carrers més enguany. També es va parlar de l’endèmica falta d’aparcament del barri. En aquest sentit el govern va explicar que condicionarà l’aparcament de sorra situat davant el geriàtric, però que no té terrenys al barri per destinar a crear bosses d’estacionament. De fet explica que els terrenys dels carrers Sant Ramon i Montblanc que s’usen com aparcament són privats i ni tan sols poden condicionar-los per facilitar l’estacionament.

L’alcalde va destinar part de la seva exposició a parlar de les millores que es preveuen en el subministrament de l’aigua potable al barri. A banda d’intentar solucionar les rebentades a la xarxa, també es va explicar que ja s’ha expropiat el terreny per construir el nou dipòsit d’aigua que garantirà el subministrament en cas d’avaries.

El govern local va explicar que estan enfocant diferents campanyes de civisme per millorar la convivència al municipi. Unes campanyes que també actuaran a Sant Lluís com la de tinença responsable d’animals de companyia i la necessitat de recollir els excrements dels gossos, la de control de patinets en l’espai públic i una última enfocada a controlar els vehicles mal estacionats.

La presidenta de l’Associació de veïns de Sant Lluís, Ester López, agraeix la proximitat d’aquestes trobades que ajuden a entendre la tasca que es fa des de l’Ajuntament.

Aquesta és la segona vegada que es fa la trobada amb l’alcalde a Sant Lluís. A l’octubre del 2022, en l’anterior mandat, ja es va fer una primera iniciativa que va reunir una 12a de veïns. López està satisfeta de la feina que es fa des de l’Ajuntament a Sant Lluís i assegura que el que es va prometre en la primera trobada s’està fent.

Un altre dels temes que es va tractar és l’estat d’algunes voreres. El consistori va assegurar que es treballar per millorar-ne l’estat, però davant la petició d’alguns veïns, el govern va recordar que les voreres no es poden ampliar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics