URGENT

Convoquen el ‘Concurs de Curtmetratges amb Mòbil’ del Blanes Costa Brava International Film Festival

Compartiu aquesta història

Entre les activitats previstes dins el I Blanes Costa Brava International Film Festival, s’inclou el Concurs de Curtmetratges amb Mòbil. Segons indiquen des de l’organització, tal com indica el seu nom, la intenció és que els participants realitzin un curtmetratge utilitzant un telèfon mòbil amb un termini màxim de 48h.

Hi haurà tres categories, la ‘Junior’ per a joves fins a 13 anys; la ‘Juvenil’ per a joves de 14 a 18 anys, i ‘Adults’ per a persones majors de 18 anys sense límit d’edat. En aquestes categories hi podran participar equips sense un màxim de participants, tot i que només podran rebre el premi un màxim de sis components de l’equip. 

Les bases del concurs i el termini per participar els podreu trobar al web de l’Ajuntament de Blanes o al web del Festival. La inscripció es pot formalitzar enviant-la per correu a la direcció festivalcinecb@blanes.cat indicant a l’Assumpte ‘Concurs Curtmetratges amb Mòbil’. Tot i que també es podrà fer de forma presencial el mateix dia de la presentació del concurs que serà el proper dissabte 11 de maig a les 13h al Teatre de Blanes.

La durada dels curtmetratges ha de ser d’entre 1 i 5 minuts, i han de ser rodats a Blanes, amb exteriors del municipi que es puguin reconèixer fàcilment. D’altra banda, pel que fa a la temàtica, es donarà a conèixer el dia de la presentació del concurs. Els equips tindran temps fins al dilluns 13 de maig a les 14 h, és a dir: 48 hores després que s’haurà informat de la temàtica.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics