URGENT

Diables i Gegants celebren conjuntament el seu 16è aniversari 

Compartiu aquesta història

Aquest 2024, els Diables Folls i els Gegants de Palafolls celebren 16 anys des de la seva fundació i, a la vegada, també es compleixen 15 anys des de la creació de les seves respectives figures. Per tal de commemorar aquestes dues efemèrides, ambdues entitats han considerat organitzar una gran festa de la cultura popular conjunta. 

Segons les previsions, hi haurà activitats durant tot el dia destinades a tots els públics. Mireia Pujol, cap de colla dels Gegants, detalla que s’han pensat aquestes activitats perquè tot el municipi pugui gaudir de la celebració amb ambdues entitats. Entre les activitats que s’han preparat hi ha un assaig obert al matí, tallers diversos pels infants i el ball dels gegants i gegantons. 

A la tarda, hi haurà un ‘karaoke’ dinamitzat, una cercavila nocturna i inclusiva inèdita a Palafolls i un sopar popular. Ho ha avançat Pau Jambou, cap de colla dels Diables Folls.

La festa se celebrarà el proper dissabte 25 de maig durant tota la jornada. Les activitats son gratuïtes i lliures per tothom, excepte el sopar. Els tiquets pel sopar popular es poden comprar a partir d’avui a la llibreria Els Colors i al Cafè de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics